vrijthof

Wees geen vreemde, laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Health, wellness & dance by Dr Naomi
Maastricht
info@dansenmaastricht.nl
+31613845760
BTW nummer: NL002027087B50
KvK nummer: 52171833


Of vind ons op social media

Naomi dansen maastricht zwart wit

Over Naomi

Naomi heeft met haar voormalige partner in 2004 Salsa Brisa opgericht en heeft dit laten uitgroeien tot de grootste Latino dansschool van Limburg. Hierbij organiseerde ze in totaal 20 internationale salsa, bachata, zouk, kizomba festivals (zowel hier als in Sardinië), beach parties en bootcamps met internationale artiesten en ga zo maar door. 

Met veel liefde en passie heeft ze een dikke 15 jaar les gegeven in salsa, bachata, pachanga, boogaloo, cha cha, mambo, kizomba... 

Sinds 1 september 2021 is ze echter gestopt met Salsa Brisa / La Mulata om zich meer te kunnen richten als huisarts op preventie van dementie (met onder andere dansen!). 

Met DansenMaastricht.nl heeft ze nu meer de vrijheid om vrijgezellenfeesten, privélessen en workshops te kunnen organiseren.


Onze partner locaties

De Komiek

Kerkstraat 116223 BK Maastricht


Parkeren kan gratis voor de deur of in de straten eromheen. Privézaal met houten vloer.

D'n Hiemel

St Bernardusstraat 24A6211 HL Maastricht-centrum


Je kan je auto parkeren op de St Pieterskade of een van de straten daaromheen (betaald parkeren). In het centrum is het alleen voor vergunninghouders.

Privezaaltje voor kleinere groepen, of grote zaal voor grotere groepen (tot 40 personen).

Bifana

Rue des Battes 5

Lanaye, België

(15 minuten van Maastricht)


Gelegen aan de Maas, net over de grens bij Maastricht. Gratis parkeren voor de deur. Mogelijkheid om hier te eten. Alleen voor salsa / bachata workshops tot 12 personen.