Dans Workshops

 Zondag 11 september 15:00-18:15u

Gronsveld (10 min. van Maastricht)


Programma

Het nieuwe school/academie jaar gaat weer beginnen. Voor sommigen lijkt de vakantie alweer een eeuwigheid geleden. Dus tijd om weer lekker te gaan dansen! We starten het seizoen met een leuke zondagmiddag met 2 dansworkshops:
Naomi red dress Maastricht by night

Lady Styling alle levels

15:00-16:30u

naomi-bachata-alex

Bachata intermediate

16:45-18:15u

Naomi red dress Maastricht by night
€ 15

Lady Styling Workshop

Deze workshop is speciaal voor dames! Bij Lady Styling werk je aan je vrouwelijke bewegingen om nóg meer te shinen op de dansvloer. In de lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa (en bachata). Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen, schouders en hoofd wordt ook veel aandacht besteed aan technieken als spinning, body rolls en isolation. Deze vormen een fundering voor een complete danseres. In 1,5 uur leer je ze tot in de puntjes uitvoeren. Op deze manier ben je optimaal voorbereid om de show te stelen op een van de salsafeesten die ook in de Groeselt van Ruby Pure Latin wekelijks weer zullen zijn!
naomi-bachata-alex
€ 15

Bachata Workshop

Wil jij je bachata verder uitbouwen? Dan ben je hier aan het goede adres! Als je Naomi kent, weet je dat we eerst met solo voetenwerk gaan starten. "First the basics, then the show". 

Bachata is een opzwepende en sensuele partnerdans, rijk aan verschillende varianten zoals de originele Dominicaanse stijl, Bachata Moderna (met lekker veel styling), BachaTango en Bachata Sensual. Je leert bij ons een mix van deze stijlen zodat je van hier je eigen gevarieerde dansstijl kunt ontwikkelen.

Wil je beide workshops doen? Dan krijg je korting!

Klik op deze link en betaal €25 voor Lady Styling én Bachata.

Ladystyling bachata workshops 11 september

Details nog eens op een rijtje

Datum en tijd

Zondag 11 september

15:00-16:30u lady styling (solo)
16:45-18:15u bachata partner work intermediate level

Entree

1 workshop €15
2 workshops €25

Locatie

Danszaal Café Groéselt
Stationsstraat 21
6247 BJ Gronsveld

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze workshops en bootcamps?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Vul je naam en email hieronder in

Je ontvangt maximaal 1x per maand een update in je mailbox.
- Veelgestelde vragen -

Workshops en bootcamps

Hoe kan ik inschrijven?

Er zijn verschillende manieren om in te schrijven:

1. Via de website. Dit is de snelste en meest gemakkelijke manier. Je kan dan ook direct de betaling voldoen en scheelt het weer tijd op de dag van de les. Tevens weten we dan beter we beter wat de bezetting man/vrouw is bij parnterdansen.

2. Op locatie. Je kan ook inschrijven op de locatie. Je kan dan cash of met pin betalen, maar als het even gaat, liever online (zie punt 1). Stuur het liefst even een mailtje naar info@dansenmaastricht.nl zodat we weten dat je komt.

Heb ik een partner nodig?

Nee, je hebt geen danspartner nodig om je in te schrijven. Als we van te voren ongeveer weten wat de man/vrouw verhouding is, kunnen we hier rekening mee houden cursisten van een hoger niveau te vragen.

Wordt er gewisseld van partner tijdens de les?

Iedere man leidt anders en elke vrouw volgt anders. Het wisselen van danspartners is daarom een van de beste manieren om goed te leren dansen. Toch stellen wij het wisselen van partner niet verplicht. Wil je liever niet wisselen? Geef dit wel even voorafgaand aan de les door aan de docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden.

Wat voor kleding adviseren jullie?

Trek (vrijetijds)kleding aan waar je je lekker in voelt en waar je relaxt in kan dansen.

Wat voor schoenen adviseren jullie?

Zorg voor schoenen met een wat gladde zool. Rubberen zolen dansen minder lekker op een gladde vloer. Wil je echt lekker dansen? Dan is er geen betere schoen dan een dansschoen.

Een dansschoen heeft meestal een suede zool waarmee de grip op de vloer maximaal is. Daarnaast is een dansschoen veel lichter dan een reguliere schoen en geeft meer steun aan de voeten, en belast je met draaien je enkels en knieën minder.

Inschrijven kan via de links hieronder

1 workshop €15
Kies uit ladystyling

of bachata

2 workshops €25
Ladystyling én bachata